BREE33
DINEREN IN BREE33
De passie voor ons vak, de culinaire uitdagingen en het laten genieten van onze gasten, maken dat wij met plezier voor u aan de slag gaan. Ook voor het diner. Van een mooi voorgerecht tot een overheerlijk nagerecht, wij zorgen voor een geweldig eetmoment in Restaurant BREE33
Alle gerechten € 13,00 / 4 gangen voor € 39,75
ENTREE
Teriyaki rol van Hollands weiderund (taugé, bosui, edamame) met ponzu en papayasalade
*
Geflambeerde botervis met avocadocrème, kruim van hazelnoten en lemoenvinaigrette
*
Churro‘s van Rotterdamse oude kaas met dip van yoghurt, komkommer en dille (vega)
*
Carpaccio van knolselderij met faux gras en banyuls siroop (vegan)
TUSSEN
Rilette van eend met gebraden spitskool en port jus
*
Takoyari (Japanse viskoekjes) met radijs & tuinkerssalade en kewpie mayonaise
*
Met virgin olijfolie geïmpregneerde portobello, bospaddestoelen risotto en king boleet schuim (vega)
*
Gestoomde gyoza (vegan of met varkensvlees) in Thaise tom yam bouillon met bieslookolie (vegan)
PIECE
Gelakte short ribs met aardapppel-kastanje purée en sugar snaps
*
Gebakken roodbaarsfilet met fregola, venkelsalade en kruiden beurre blanc
*
Tarte tatin van gecarameliseerde witlof met granny smith appel en gorgonzola (vega)
*
Indiaanse korma curry met geroosterde bloemkool, kokosmelk en naan (vegan)
*
“SPECIAL” (+4,75) Argentijnse rumpsteak met aardpeer crème geroosterde spruiten en chimichurri
DESSERT
Panna cotta van specerijen met gepocheerde peer en ijsje van pijpkaneel
*
Dessert “achter glas” – wisselende inspiratie van de chef.
(vegan mogelijk)
*
Cheescake met cassiscompote en hangop van Griekse yoghurt
*
Fromages (+ 1,75)
SUPLEMENTEN:
Groene salade
Franse friet met BREE33 mayonaise
Ambachtelijk Brood
€5,25
Een menu delen is niet mogelijk
GROEPEN:
Bij groepen boven 8 personen vervalt er bij iedere gang 1 keuze. Het dessert is “dessert du jour” of fromages.
ALLERGIEËN:
Hier wordt ten alle tijden rekening mee gehouden/ aangepast indien mogelijk.
PLACEREN:
Voorkeur tafels blijven altijd onder voorbehoud.