BREE33 dessert 1Eind maart 2014 hebben Viggo Melgert en Sander Vrijbloed de wijnbar-restaurant van Bourgogne als Restaurant|BREE33 nieuw leven ingeblazen. Een bijzondere formule voor het restaurant en een herindeling van de toen bestaande zaak maken het restaurant, nu op de begane grond, tot een gezellige huiskamer, waar het goed toeven is en waar genoten kan worden van de creatieve kookinnovaties van Sander.

Sander heeft zijn opleiding gekregen bij bekende restaurants in de omgeving van Leiden, De Beukenhof en de Moerbei . Na enkele jaren als chef-kok de scepter te hebben gezwaaid In den Doofpot (Leiden) is hij nu samen met Viggo Restaurant|BREE33 begonnen.

Viggo heeft uitgebreide horecaervaring. Vanaf 1998 tot 2012 was hij bedrijfsleider van het zeer populaire “Stadscafe van de Werff” in Leiden. In 2012 vertrok hij naar Curaçao om als manager bar-restaurant Pampus aan het Waaigat na een reorganisatie weer op de kaart te zetten. Eind maart 2014 begon hij met Sander als partner het Restaurant|BREE33.