BREE33

DINEREN IN BREE33

De passie voor ons vak, de culinaire uitdagingen en het laten genieten van onze gasten, maken dat wij met plezier voor u aan de slag gaan. Ook voor het diner. Van een mooi voorgerecht tot een overheerlijk nagerecht, wij zorgen voor een geweldig eetmoment in Restaurant BREE33

Alle gerechten € 14,00 / 4 gangen voor € 42,50

(voor groepen zie onder aan deze pagina)

ENTREE

Steak tartaar met olijfolie-rozemarijnijs en ingelegde druiven
*
Bouillabaisse schuim met mosselen en een salade van prei
*
Tompouce van tomaat met structuren van geitenkaas (vega)
*
  Panipuri gevuld met kikkererwten, ingelegde rode kool en curryschuim (vegan)

TUSSEN

Buikspek met gekarameliseerde witlof granny smith en bleu d’auvergne dressing
*
In sake gemarineerde makreel, yuzu kool en crème van mierikswortel
*
Zalmtartaar op knoflook tramezinni, avocadocrème, bieslookolie en kiemsalade  (vega)
*
King boleet coquilles met pastinaakcrème en venkelsalade (vegan)

PIECE

Eendenborst filet met Grand Marnier jus en aardappel mousseline
*
Roodbaars met tagliatelle van schorseneren, truffel en beurre noisette
*
Bospaddenstoel-kombu “hotpot” met flespompoen, udon noodles en tempura van bimi (vega)
*
Aubergine steak met zoete aardappel crème, gerookte amandelen en tijm jus (vegan)
*
“SPECIAL” Herten biefstuk met cranberry jus en artisjokcrème

DESSERT

Clafoutis van stoofpeer met yoghurtijs en caramel
*
Dessert du Jour (kan vegan)
*
Carrotcake met five-spice-ijs en crumble van pecannoten
*
Fromages + € 1,75
*
Espresso martini / Pornstar martini + € 1,75

SUPPLEMENTEN

Groene salade
Franse friet met BREE33 mayonaise
Ambachtelijk brood
€ 5,25

Een menu delen is niet mogelijk
Groepen:
Bij gezelschappen boven de 8 personen hanteren wij een 4-gangen keuze menu. Bij iedere gang is er keuze uit vlees, vis of vegan. Het dessert du Jour of fromages.

ALLERGIEËN:
Hier wordt ten alle tijden rekening mee gehouden / aangepast indien mogelijk.

PLACEREN:
Voorkeur tafels blijven altijd onder voorbehoud.