BREE33

DINEREN IN BREE33

De passie voor ons vak, de culinaire uitdagingen en het laten genieten van onze gasten, maken dat wij met plezier voor u aan de slag gaan. Ook voor het diner. Van een mooi voorgerecht tot een overheerlijk nagerecht, wij zorgen voor een geweldig eetmoment in Restaurant BREE33

Alle gerechten € 14,00 / 4 gangen voor € 42,50

(voor groepen zie onder aan deze pagina)

ENTREE

Honey glazed ham met witte asperges, Hollandaisesaus en eiersalade
*
Gravad lax ingelegd in rode biet, venkel salade en gin-tonic ijs
*
Spaans tortilla trio (vega)
*
  Mezze plateau: humus, bulgur salade, granaatappel en gevulde dadel (vegan)

TUSSEN

Buikspek gelakt met esdoorn siroop en structuren van mais
*
Soft shell taco met gemarineerde botervis, gerookte ananas en avocado creme
*
Ingelegde portobello met parelcouscous, truffel en parmezaan schuim  (vega)
*
Cannelloni van Chinese kool gevuld met Japanse groente en yuzu, miso en enoki (vegan)

PIECE

Eendenborst filet met port jus en spinazie salade met bacondressing
*
Proeverij van gamba, tom kha kai saus en soba noodles
*
Lasagne van geroosterde courgette op een creme van romesco, tomatensalade en pompoenpitten (vega)
*
Aubergine steak met zoete aardappel creme, chimichurri en gegrilde bimi (vegan)
*

“SPECIAL” (+4,75) Ierse Bavette met truffeljus, aardappelgratin en groene asperges

DESSERT

Cheescake van baileys met stroopwafelijs en gel van koffie en sinaasappel
*
“Dessert du Jour”
(vegan mogelijk)
*
“Hete Liefde” structuren van witte chocolade, advocaat bonbon en frambozen sorbet
*
Fromages (+ 1,75)

SUPLEMENTEN:
Groene salade
Franse friet met BREE33 mayonaise
Ambachtelijk Brood
€5,25

Een menu delen is niet mogelijk  

GROEPEN:
Bij groepen boven de 8 personen hanteren wij een 4-gangen keuze menu. Bij iedere is er keuze uit vlees, vis of vegan/vega. Het dessert is ­“dessert du jour” of fromages.

ALLERGIEËN:
Hier wordt ten alle tijden rekening mee gehouden/ aangepast indien mogelijk.

PLACEREN:
Voorkeur tafels blijven altijd onder voorbehoud.