BREE33
DINEREN IN BREE33
De passie voor ons vak, de culinaire uitdagingen en het laten genieten van onze gasten, maken dat wij met plezier voor u aan de slag gaan. Ook voor het diner. Van een mooi voorgerecht tot een overheerlijk nagerecht, wij zorgen voor een geweldig eetmoment in Restaurant BREE33
Alle gerechten € 14,00 / 4 gangen voor € 42,50
(voor groepen zie onder aan deze pagina)
ENTREE
Honey glazed ham met witte asperges, Hollandaisesaus en eiersalade
*
Gravad lax ingelegd in rode biet, venkel salade en gin-tonic ijs
*
Spaans tortilla trio (vega)
*
Mezze plateau: humus, bulgur salade, granaatappel en gevulde dadel (vegan)
TUSSEN
Buikspek gelakt met esdoorn siroop en structuren van mais
*
Soft shell taco met gemarineerde botervis, gerookte ananas en avocado creme
*
Ingelegde portobello met parelcouscous, truffel en parmezaan schuim (vega)
*
Cannelloni van Chinese kool gevuld met Japanse groente en yuzu, miso en enoki (vegan)
PIECE
Eendenborst filet met port jus en spinazie salade met bacondressing
*
Proeverij van gamba, tom kha kai saus en soba noodles
*
Lasagne van geroosterde courgette op een creme van romesco, tomatensalade en pompoenpitten (vega)
*
Aubergine steak met zoete aardappel creme, chimichurri en gegrilde bimi (vegan)
*
“SPECIAL” (+4,75) Ierse Bavette met truffeljus, aardappelgratin en groene asperges
DESSERT
Cheescake van baileys met stroopwafelijs en gel van koffie en sinaasappel
*
“Dessert du Jour”
(vegan mogelijk)
*
“Hete Liefde” structuren van witte chocolade, advocaat bonbon en frambozen sorbet
*
Fromages (+ 1,75)
SUPLEMENTEN:
Groene salade
Franse friet met BREE33 mayonaise
Ambachtelijk Brood
€5,25
Een menu delen is niet mogelijk
GROEPEN:
Bij groepen boven de 8 personen hanteren wij een 4-gangen keuze menu. Bij iedere is er keuze uit vlees, vis of vegan/vega. Het dessert is “dessert du jour” of fromages.
ALLERGIEËN:
Hier wordt ten alle tijden rekening mee gehouden/ aangepast indien mogelijk.
PLACEREN:
Voorkeur tafels blijven altijd onder voorbehoud.