BREE33

DINEREN IN BREE33

De passie voor ons vak, de culinaire uitdagingen en het laten genieten van onze gasten, maken dat wij met plezier voor u aan de slag gaan. Ook voor het diner. Van een mooi voorgerecht tot een overheerlijk nagerecht, wij zorgen voor een geweldig eetmoment in Restaurant BREE33

Alle gerechten € 13,00 / 4 gangen voor € 39,75

(voor groepen zie onder aan deze pagina)

ENTREE

Kalfspastrami met zoet zure bloemkool en picallily ijs

*
Ceviche van mahi mahi met ingelegde courgette en wasabi mayonaise
*
Gegrilde en in gin geïmpregneerde watermeloen met feta kaas en basilicumolie (vega)
*
  Taco gevuld met fake salmon, Californië sla, rode ui en guacamole (vegan)

TUSSEN

Eendenborstfilet met rode port saus en kruiden-spätzle
*
Duo van gamba met yoghurt-dragon dip en zwarte knoflook
*
Gau Bao met pulled oesterzwam, Turkse kruiden, tzatziki en uiensalsa  (vega)
*
Tarte tatin van pomodori tomaat met balsamico siroop en zilverui (vegan)

PIECE

Frisse rendang met carambola, kouseband en kerrie aardappel
*
Gegrilde Heilbot met pasta aglio en olio en daslook pesto
*
Tarte flambee met Gruyere, gecarameliseerde witlof en appel (vega)
*
Springrol gevuld met glasnoedel, seizoensgroenten en gemarineerde tempeh (vegan)
*

“SPECIAL” (+4,75) Rumpsteak met chimichurri, creme van pastinaak en groene asperges

DESSERT

Pavlova met ananas, kokos-limoenijs en schuim van pina colada
*
Dessert “achter glas” – wisselende inspiratie van de chef.
(vegan mogelijk)
*
Bananencakeje met gezouten caramel, geslagen room en ijs van pure chocolade 
*
Fromages (+ 1,75)

SUPLEMENTEN:
Groene salade
Franse friet met BREE33 mayonaise
Ambachtelijk Brood
€5,25

Een menu delen is niet mogelijk  

GROEPEN:
Bij groepen boven de 8 personen hanteren wij een 4-gangen keuze menu. Bij iedere is er keuze uit vlees, vis of vegan/vega. Het dessert is ­“dessert du jour” of fromages.

ALLERGIEËN:
Hier wordt ten alle tijden rekening mee gehouden/ aangepast indien mogelijk.

PLACEREN:
Voorkeur tafels blijven altijd onder voorbehoud.