BREE33
DINEREN IN BREE33
De passie voor ons vak, de culinaire uitdagingen en het laten genieten van onze gasten, maken dat wij met plezier voor u aan de slag gaan. Ook voor het diner. Van een mooi voorgerecht tot een overheerlijk nagerecht, wij zorgen voor een geweldig eetmoment in Restaurant BREE33
Alle gerechten € 13,00 / 4 gangen voor € 39,75
(voor groepen zie onder aan deze pagina)
ENTREE
Kalfspastrami met zoet zure bloemkool en picallily ijs
*
Ceviche van mahi mahi met ingelegde courgette en wasabi mayonaise
*
Gegrilde en in gin geïmpregneerde watermeloen met feta kaas en basilicumolie (vega)
*
Taco gevuld met fake salmon, Californië sla, rode ui en guacamole (vegan)
TUSSEN
Eendenborstfilet met rode port saus en kruiden-spätzle
*
Duo van gamba met yoghurt-dragon dip en zwarte knoflook
*
Gau Bao met pulled oesterzwam, Turkse kruiden, tzatziki en uiensalsa (vega)
*
Tarte tatin van pomodori tomaat met balsamico siroop en zilverui (vegan)
PIECE
Frisse rendang met carambola, kouseband en kerrie aardappel
*
Gegrilde Heilbot met pasta aglio en olio en daslook pesto
*
Tarte flambee met Gruyere, gecarameliseerde witlof en appel (vega)
*
Springrol gevuld met glasnoedel, seizoensgroenten en gemarineerde tempeh (vegan)
*
“SPECIAL” (+4,75) Rumpsteak met chimichurri, creme van pastinaak en groene asperges
DESSERT
Pavlova met ananas, kokos-limoenijs en schuim van pina colada
*
Dessert “achter glas” – wisselende inspiratie van de chef.
(vegan mogelijk)
*
Bananencakeje met gezouten caramel, geslagen room en ijs van pure chocolade
*
Fromages (+ 1,75)
SUPLEMENTEN:
Groene salade
Franse friet met BREE33 mayonaise
Ambachtelijk Brood
€5,25
Een menu delen is niet mogelijk
GROEPEN:
Bij groepen boven de 8 personen hanteren wij een 4-gangen keuze menu. Bij iedere is er keuze uit vlees, vis of vegan/vega. Het dessert is “dessert du jour” of fromages.
ALLERGIEËN:
Hier wordt ten alle tijden rekening mee gehouden/ aangepast indien mogelijk.
PLACEREN:
Voorkeur tafels blijven altijd onder voorbehoud.